Web Links - kampeerboerderij de Kruitmolen

voor het echte Zeeuwse landleven-gevoel
Ga naar de inhoud
Web links
.

Naar de website

De Stichting Dagattracties Zeeland is een samenwerkingsverband van ondernemers c.q. organisaties met een Dagattractie in het Zeeuwse Deltagebied. Onder een dagattractie verstaan zij het bieden van een product en/of dienst op het gebied van recreatie, educatie, cultuur, recreatief vervoer of wellness.

Naar de website

Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland, op slechts 3.7 km van onze kampeerboerderij, aan het Veerse Meer. Gefascineerd  door (buiten)sport, mens en natuur heeft de organisatie een centrum ingericht voor  een actief dagje uit in Zeeland. Kanoa biedt je de kans om te genieten  op het water, met beide voeten op de grond en/of juist de lucht in te  gaan in tijdens verschillende klim activiteiten. Dit alles onder  begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs.  Alle elementen  van de natuur zijn terug te vinden bij Kanoa.

Naar de website

Vliegveld Midden-Zeeland ligt op slechts 3 km van onze kampeerboerderij en bestaat uit de havendienst en het restaurant. Piloten kunnen gebruik maken van onder andere de landingsbaan, het tankstation en het restaurant. Voor bezoekers is er ook voor ieder wat wils, een lekker drankje op het terras, een parachute sprong, een rondvlucht of s avonds een heerlijk diner in het restaurant.

Naar de website

Restaurant Oranjeplaat ligt aan het Veerse Meer op loopafstand van onze kampeerboerderij. Het restaurant heeft binnen een kleine 70 zitplaatsen en het zonnige terras heeft 80 zitplaatsen.
Frits Heinen zijn passie is koken en werkt al jaren in de horeca als kok. Hij staat voor u klaar in de keuken. Simone Heinen is altijd bezig om het mensen naar hun zin te maken en staat als gastvrouw voor u klaar.

Naar de website

Vekabo is ruim veertig jaar geleden opgericht door een groep samenwerkende kampeerboeren in Zeeland. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een landelijke niveau met meer dan 700 aangesloten bedrijven. Variërend van kleine campings en Bed & Breakfasts tot vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Allen gelegen In het Groen, op het platteland of bij de boer.

Naar de website

Watersportbedrijf de Arne verhuurt In de zomer boten op het Veerse Meer. Het bedrijf is op loopafstand van onze kampeerboerderij.
Tevens hebben zij in de jachthaven een watersportwinkel, een botenlift, winterstalling en werkplaats voor het maken en repareren van motoren en zeilen en het lakken van jachten.

Naar de website

Naar de website

Naar de website

Kampeerboerderij “De Kruitmolen”
Oranjepolderseweg 1
4341PR Arnemuiden

Telefoon: +31(0)118602909
Mobiel: +31(0)613545297
info@kampeerboerderijdekruitmolen.nl
Terug naar de inhoud